Automattvätt

Vår automattvätt är nästan lika skonsam för bilen som om du tvättar bilen för hand. Borstarna är gjorda i ett patenterat material som är väldigt snällt mot bilens lack.
En tvätt tar mellan 8 och 15 minuter beroende på vilken polering och vilket program du har valt. Tvätten är anpassad efter dagens olika storlekar på bilar och all tvätt anpassas efter bilens form och hjulens placering. Maxbredd för en bil är 238 cm och maxhöjd 280 cm.

Instruktioner

Köp värdebevis. Börja sedan med att fälla in backspeglar, avlägsna antenner och andra utstickande detaljer. Säkerställ att rutor och baklucka är ordentligt stängd.

Kör fram bilen till automattvättens infart. Mata in din sexsiffriga kod på knappsatsen. Välj önskat program.

Kör sakta in i hallen. Försök att placerat bilen så centrerad som möjligt. Om ditt tvättprogram omfattar extra avfettning kommer detta att appliceras under inkörning.

Stanna när STOP-lampan lyser. Justera eventuellt position enligt pilarna. Sitt kvar i bilen och lägg i handbromsen.

Ditt tvättprogram startar automatiskt. Beroende på vilket program du valt kommer avfettning, högtryckstvätt, borsttvätt, spolning, vax och avslutningsvis torkning.

OBS! Sitt kvar i bilen och håll dörrar och rutor stängda under hela programmet.

När tvättprogrammet är färdigt öppnas porten och du kan köra ut ur hallen.

Avfettning, tvättmedel, smuts och andra kemikalier filtreras i Ekotvättens system och du kan åka hem med en ren bil och ett rent samvete!